News 

27.09.2010 - Web Unie se stal součástí prestižního projektu Národní knihovny ČR

Národní knihovna ČR zařadila webové stránky Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR do prestižního projektu WebArchiv. Stalo se tak na základě vyjádření jejích odborníků, kteří vyhodnotili web www.urmr.cz jako kvalitní informační zdroj.
Cílem projektu WebArchiv je shromažďovat zajímavé české webové zdroje a dlouhodobě je archivovat. Ochranu a uchování těchto dokumentů zajišťuje od roku 2000 Národní knihovna ČR ve spolupráci s Moravskou zemskou knihovnou a Ústavem výpočetní techniky Masarykovy univerzity. Projekt usiluje zejména o zachování netištěných dokumentů kulturní, umělecké a historické hodnoty pro další generace.
Obsah WebArchivu tvoří především publikace odborného, uměleckého, zpravodajského a publicistického zaměření, dále periodika, monografie, konferenční příspěvky, výzkumné a jiné zprávy, akademické práce a další dokumenty. Firemní prezentace se tak do tohoto archivu nedostávají příliš často. O to více tým vytvářející a spravující webové stránky Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR těší, že právě jeho práce byla takto vysoce ohodnocena.
Certifikát dosvědčující navázání dlouhodobé spolupráce s Národní knihovnou ČR naleznete na titulní straně webu.




Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.