News 

06.09.2010 - Charitativní akce Unie vynesly pro poraněné děti téměř 55 000 korun

Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR připravila na léto 2010 dvě charitativní akce ve prospěch Nadačního fondu Modrý hroch pečujícího o poraněné děti. Celkem se nám podařilo na dobrou věc získat téměř 55 000 korun.
První akce se uskutečnila v srpnu, kdy jsme se fondu rozhodli věnovat 500 korun z nákladů rozhodčího řízení z první rozhodčí žaloby od každého subjektu doručené k rukám Unie. Za srpen se nám takto podařilo získat 21 000 korun. Na tuto akci navázaly dobročinné soutěže, které se 3. září staly součástí golfového turnaje Golf Cup Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR 2010 v Kořenci (další informace o turnaji a rozsáhlou fotogalerii naleznete zde).
Do soutěží se zapojili jak hráči - účastníci turnaje, tak nehráči z golfové akademie. Díky nim se nám podařilo celkový výtěžek pro Nadační fond Modrý hroch navýšit až na konečných 54 700 korun. Šek na tuto částku předala ředitelka obchodního oddělení Štěpánka Faranová společně s ředitelem oddělení klientské péče Oldřichem Horákem ředitelce fondu Monice Chasákové. Těší nás, že jsme takto mohli přispět na léčbu poraněných dětí i na zpříjemnění nemocničního prostředí v době jejich hospitalizace.


Přiložené fotografie:

Otevřít velké foto
Otevřít velké foto



Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.