News 

15.06.2010 - Magazín Satisfakce opět uspěl v prestižní soutěži Česká cena za PR

Lifestylový magazín vydávaný Unií dosáhl dalšího úspěchu v kláních zaměřených na Public Relations. V 5. ročníku soutěže Česká cena za PR byl v kategorii klasických firemních periodik ohodnocen jako jeden z pěti nejlepších časopisů.
Do skupiny nejlépe hodnocených firemních časopisů se Satisfakce dostala společně s projekty Českých drah, pojišťovny Kooperativa a Siemens (2 média). Těší nás, že se náš magazín dokázal prosadit i ve tvrdé konkurenci periodik takto renomovaných společností. Úspěch magazínu je o to cennější, že Satisfakce se do společnosti nejlepších firemních časopisů v této soutěži dokázala probojovat už podruhé za sebou – i ve 4. ročníku dosáhla obdobného umístění.
Soutěž Česká cena za PR je vyhlašována Asociací Public Relations Agentur (APRA), porotci tak patří mezi českou špičku v oboru. Pro redakční tým Satisfakce znamená úspěch letos už druhé ocenění – v květnu magazín v soutěži firemních periodik Zlatý středník 2009 získal prestižní Certifikát vysoké profesionální úrovně TOP Rated.




Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.