News 

29.10.2009 - Prezentovali jsme rozhodčí řízení na konferenci o automobilovém průmyslu

Unie pro rozhodčí a mediační řízení se jako partner a jeden z přednášejících 21. října 2009 zúčastnila prestižní oborové konference Očekávaný vývoj automobilového průmyslu v ČR a střední Evropě, která se konala v prostorách hotelu Holiday Inn Brno.
Na podnikatelské setkání dorazilo mnoho odborníků z oblasti automobilového průmyslu – např. prezident Sdružení automobilového průmyslu a generální ředitel společnosti Volkswagen Group Rusko Martin Jahn, guvernér České národní banky Zdeněk Tůma, za společnost Kia Motors Slovakia Dušan Dvořák nebo generální manažer z oddělení vnějších vztahů Hyundai Motor Manufacturing Czech Petr Vaněk.
Odborníci Unie na konferenci prezentovali možnosti kvalitního ošetření smluvních vztahů a případné následné řešení pohledávek prostřednictvím rozhodčího řízení. Většina účastníků se shodla, že v důsledku ekonomické krize, která na automobilový průmysl tvrdě dopadla, jsou pro ně informace týkající se arbitráže velmi přínosné. Mnoho společností působících v tomto odvětví se potýká nejen s úbytkem obchodních příležitostí, ale hlavně se slabou vymahatelností pohledávek.
Naše společnost se tak opět přestavila jako silný hráč na trhu v oblasti správy pohledávek a jejich řešení. V rámci bloku pořádaných oborových konferencí se Unie v letošním roce zúčastní i další akce, tentokrát s názvem Vývoj realitních trhů a developerských projektů. Podrobnější informace naleznete na http://www.konference.org.


Přiložené fotografie:

Otevřít velké foto
Otevřít velké foto
Otevřít velké foto
Otevřít velké foto



Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.