News 

25.06.2009 - David Kostelecký vystřílel v závodě SP v San Marinu stříbrnou medaili

Sportovní střelec David Kostelecký, jehož trénink finančně podporuje Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR, dosáhl ve střelbě na trap dalšího úspěchu ve Světovém poháru. Při klání v San Marinu obsadil 23. června 2009 druhé místo.
Olympijský vítěz z Pekingu dlouho vedl a do závěrečného boje o medaile postoupil jako lídr, o vítězství přišel až ve třetí sérii rozstřelu s Američanem Ryanem Haddenem. Stříbrnou medailí vyrovnal své dosavadní maximum z SP – v roce 2006 skončil druhý v německém Suhlu. Skvělým umístěním si Kostelecký zajistil postup do listopadového finále Světového poháru v Pekingu. „Střelnice v San Marinu je sice krásná, ale nesmírně těžká. Před závodem jsem ani v tak výborný výsledek příliš nevěřil, takže jsem spokojený,“ dodal kmotr lifestylového magazínu Satisfakce.
Jsme hrdí, že se můžeme podílet na přípravě špičkového sportovce nejen na závody Světového poháru, ale také na červencové mistrovství Evropy v chorvatském Osijeku, srpnové mistrovství světa ve slovinském Mariboru a především na Letní olympijské hry v Londýně v roce 2012. Do všech těchto klání přejeme Davidu Kosteleckému hodně úspěchů.




Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.