News 

11.12.2008 - Podporujeme olympijského vítěze Davida Kosteleckého

Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR podporuje sportovního střelce Davida Kosteleckého, který letos na Olympijských hrách v Pekingu suverénním výkonem získal zlatou medaili v brokové disciplíně trap. Vedení Unie se rozhodlo podpořit jeho přípravu na příští Olympijské hry, které se budou konat v roce 2012 v Londýně. V každém roce předolympijské přípravy Unie Kosteleckému věnuje peněžní dar, který pokryje část nákladů na trénink.
David Kostelecký jako reprezentant České republiky v trapu už dosáhl mnoha mezinárodních úspěchů. V roce 1995 se stal juniorským mistrem světa, na Olympijských hrách v Sydney o pět let později obsadil šesté místo. V roce 2002 se stal mistrem Evropy, roku 2006 pak ve finále Světového poháru skončil druhý. Stejnou příčku obsadil i na mistrovství Evropy v roce 2008 a v témže roce získal olympijské zlato.
Partneři a přátelé Unie pro rozhodčí a mediační řízení se mohli s Davidem Kosteleckým setkat na listopadové oslavě třetího výročí společnosti, kde se tento sportovec stal kmotrem lifestylového časopisu Satisfakce vydávaného Unií.




Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.